Retour

Wilt u de gehele of een deel van uw bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen die u wilt ruilen of retour sturen dient u binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen naar onderstaand retouradres. We zullen de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Root Children kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons contact-formulier op de website of stuur een e-mail naar info@rootchildren.nl. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Bij een retourzending vermeldt u in dit bericht ook de artikelen die u wenst te retourneren. Artikelen retourneren mag conform de wet Koop of afstand zonder opgaaf van reden, al zouden wij het in verband met het verbeteren van onze service op prijs stellen wanneer u ons de reden laat weten.

Retourzendingen zijn voor het risico van de consument. Dit houdt in dat Root Children niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Bij beschadiging van artikel en/of de verpakking kunnen kosten in rekening worden gebracht. Wij adviseren om die reden om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL met Track & Trace. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u circa € 6,95. Mocht een artikel of een verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Zorg er dus voor dat u zorgvuldig met de producten omgaat en dat uw retour goed ingepakt is.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen via bank of Paypal dient deze gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres

Root Children

Beekmanstraat 211

8265 ZT Kampen

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket zelf en op eigen kosten te retourneren.